General Knowledge Quiz – Set Ninety Eight

GK Quiz on CEO & MD of National and International Agencies

1. Who is the CEO of Punjab National Bank?

a) Shikha Shaema
b) Gauri Shankar
c) Ms Usha Ananthasubramaniyan
d) Shelly Sharma

View Answer
Answer c) Ms Usha Ananthasubramaniyan

2. Who is the Chairman of UPSC?

a) Vijya Tamil
b) Deepak Gupta
c) Toshi
d) Lakshmi Santosh

View Answer
Answer b) Deepak Gupta

3. Who is the CEO of UNEP?

a) Margaret Chan
b)Maurice Pate
c) Achim Steiner
d) Anthony Lake

View Answer
Answer c) Achim Steiner 

4. Who is the first Chairman of Bharatiya Mahila Bank?
a) Ms. Ananthasubramanian
b) Kalpana Saroj
c) Tanya Dubash
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer a) Ms. Ananthasubramanian

5. Who is the CEO of NTPC?

a) Arup Roy Choudhury
b) Cyrus Pallonji Mistry
c) Aruna Roy
d) Mr. Dilip Kumar

View Answer
Answer a) Arup Roy Chudhary 

6. Who is the Secretary General of SAARC?
a) Arjun Shanghavi
b) Arjun Bahadur Thapa
c) Shastri Tripathi
d) Shashi Tharoor

View Answer
Answer b) Arjun Bahadur Thapa

7. Who is the Chairman of NATO?

a) Romesh Sobti
b) Tapri Nekol
c) Jenny Lawerence
d) Jens Stoltenberg

View Answer
Answer d) Jens Stoltenberg 

8. Who is the Secretary General of ASEAN?

a) Zhan Videnov
b) Georgi Pirinski
c) Le Luong Minh
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer c) Le Luong Minh

9. Who is the CEO of GAIL?

a) None of the option
b) Anand Mishra
c) Sh B. C. Tripathi
d) S. K. Kaushik

View Answer
Answer c) Sh B. C. Tripathi

10. Who is the Founder of Muthoot Finance?
a) M George Muthoot
b) George Alexander Muthoot
c) Jyoti Mirdha
d) Harish Fabiani

View Answer
Answer a) M George Muthoot

About the author

A Moorthy

Leave a Comment