GK Quiz – 225 (Important Days June)

GK Quiz on Important Days

1. International Integration day is observed on?
a) June 18
b) June 16
c) June 14
d) June 20

Click here to View Answer
Answer b) June 16.

2. World Brain Tumor day and World Oceans day are observed on?
a) June 06
b) June 07
c) June 08
d) June 09

Click here to View Answer
Answer c) June 08.

3. World Milk day is observed on?
a) June 05
b) June 07
c) June 03
d) June 01

Click here to View Answer
Answer d) June 01.

4. World Music day is observed on?
a) June 21
b) June 22
c) June 23
d) June 24

Click here to View Answer
Answer a) June 21.

5. International Olympic day and Internatinal Widows day are observed on
a) June 21
b) June 23
c) June 25
d) June 27

Click here to View Answer
Answer b) June 23.

6. World Environment day is observed on?
a) June 03
b) June 08
c) June 05
d) June 10

Click here to View Answer
Answer c) June 05.

7. World Refugee day is observed on?
a) June 25
b) June 21
c) June 23
d) June 20

Click here to View Answer
Answer d) June 20.

8. International Picnic day is observed on?
a) June 17
b) June 18
c) June 19
d) June 20

Click here to View Answer
Answer b) June 18.

9. World Blood Donor day is observed on?
a) June 14
b) June 12
c) June 15
d) June 18

Click here to View Answer
Answer a) June 14.

10. World day against child labor is observed on?
a) June 22
b) June 08
c) June 12
d) June 15

Click here to View Answer
Answer c) June 12.

About the author

mohamed

Leave a Comment