GK Quiz – Set 161 (Observed Days)

8. Independence day for USA
a) July 7
b) July 9
c) July 4
d) July 6

Click to View Answer
Answer c) July 4

9. July 6 is observed as
a) Internatonal Joke day
b) International Walking day
c) International Kissing day
d) Malala day

Click to View Answer
Answer c) International Kissing day

10. July 7 is observed as
a) Internatonal Joke day
b) Global Forgiveness day
c) International Reading day
d) Kargil Diwas day

Click to View Answer
Answer b) Global Forgiveness day

11. July 11 is observed as
a) World Tiger day
b) World Population day
c) Bus day
d) World Nurse’s day

Click to View Answer
Answer b) World Population day

12. Malala day is observed on
a) July 14
b) July 12
c) July 8
d) July 2

Click to View Answer
Answer b) July 12

13. World Youth Skills day is observed on
a) July 14
b) July 15
c) July 8
d) July 2

Click to View Answer
Answer b) July 15

14. Kargil Diwas day is observed on
a) June 26
b) July 24
c) July 26
d) July 30

Click to View Answer
Answer c) July 26

15. World Tiger day is observed on
a) July 29
b) July 24
c) July 26
d) July 30

Click to View Answer
Answer a) July 29

Leave a Comment