GK Quiz – Set 159 (Observed Days)

8. The World day for safety and Health at work is observed on
a) April 28
b) May 20
c) June 4
d) August 8

Click to View Answer
Answer a) April 28

9. April 29 is observed as
a) International Art day
b) Writters day
c) Directors day
d) International Dance day

Click to View Answer
Answer d) International Dance day

10. International Jazz day is observed on
a) May 30
b) July 29
c) April 30
d) June 4

Click to View Answer
Answer c) April 30

11. May day is observed on
a) May 3
b) May 1
c) May 10
d) May 5

Click to View Answer
Answer b) May 1

12. May 2 is observed as
a) Mother’s day
b) World Red Cross day
c) World Asthma day
d) World Naked Gardening day

Click to View Answer
Answer d) World Naked Gardening day

13. The World Laughter day is observed on
a) May 4
b) May 9
c) May 3
d) May 12

Click to View Answer
Answer c) May 3

14. May 4 is observed as
a) National technology day
b) International Fire fighter’s day
c) Mother’s day
d) World Press Freedom day

Click to View Answer
Answer b) International Fire fighter’s day

15. World Asthma day is observed on
a) May 8
b) May 15
c) May 5
d) May 20

Click to View Answer
Answer c) May 5

About the author

A Moorthy

Leave a Comment