English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 202

1.Find in the error in the following sentence.
a) She did not even have proper clothes and
b) seemed that she would not afford
c) for good food, still gave everything she had.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) seemed that she would not afford,Replace “would” with “could”

2.Find in the error in the following sentence.
a) The government’s approach is patronising towards
b) women – the latter should be able to choose if they want
c) to be surrogate mothers even, or especially, if they are poor.
d) No error

Click here to View Answer
Answerd) No error

3.Find in the error in the following sentence.
a) Addressing an all-party meeting called by the government,
b) Mr. Modi said, “GST is of national importance; the issue
c) here is not that which government gets credit for its passage.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) here is not that which government gets credit for its passage.remove “that” before “which”

4.Find in the error in the following sentence.
a) The National Housing Bank (NHB) is in discussions
b) with multilateral agencies for borrowing funds
c) for refinance banks,according to a top official.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) for refinance banks,according to a top official,Replace “for” with “to”

5.Find in the error in the following sentence.
a) Kerala Bird Atlas, an citizen science project
b) to map the distribution and abundance of birds
c) in Kerala, began in Wayanad district on Saturday.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) Kerala Bird Atlas, an citizen science project , Replace “an” with “a”

6.Find in the error in the following sentence.
a) President Barack Obama called on Turkey to respect
b) the rule of law on Saturday,a warning to the country
c) government as it rounded up alleged coup plotters.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) the rule of law on Saturday,a warning to the country, Replace “country” with “country’s”

7.Find in the error in the following sentence.
a) Four families have been plunged in darkness
b) by the irresponsible act of drunken youngsters,
c) whose educated parents allowed them to drive without a license.
d) No error

Click here to View Answer
Answer a) Four families have been plunged in darkness,Replace “in” with “into”

8.Find in the error in the following sentence.
a) Mr. Sahai was requested to provide food,shelter
b) and medicines to pilgrims from the two states, that
c) started their return to Hyderabad on Sunday evening.
d) No error

Click here to View Answer
Answer b) and medicines to pilgrims from the two states, that, Replace “that” with “who”

9.Find in the error in the following sentence.
a) Government seems to suggest that there can
b) be only one type of family, denying the joy of
c) parenthood to those who does not fall into this category.
d) No error

Click here to View Answer
Answer c) parenthood to those who does not fall into this category, Replace “does” with “do”

10.Find in the error in the following sentence.
a) ”Where was your man- hood when you could ridicule
b) a little child that had worked for weeks and weeks
c) to pay you a high price for a bird and cage.
d) No error

Click here to View Answer
Answer d) No error

Leave a Comment