English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 203

1.The company goes to great length to ensure that employees CAN BE COMFORTABLE in their work environment.
a) will be comfortable
b) could be comfortable
c) are comfortable
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) are comfortable

2.The practical importance of the role of the industrialist in the establishment of the new order is greater THAN THE ECONOMIST AND THE POLITICIAN.
a) than economist and the politicians
b) than the economist and politician
c) than that of the economist and the politician
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) than that of the economist and the politician

3.The Karnataka Sugarcane Growers Association HAVE DECIDED NOT TO TAKE UP sugarcane cultivation this year in protest against the governments not responding to the pleas to increase the FRP for sugarcane produce.
a) has decided not to take up
b) had decided not to take up
c) hasto decided not take up
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) has decided not to take up

4.The U.S. AND U.N. HAVE EXPRESSED CONCERN over the violence in Jammu and Kashmir and called upon all parties to show restraint.
a) and the U.N. have expressed concern
b) and U.N. has expressed concern
c) and the U.N. had expressed concern
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) and the U.N. have expressed concern

5.A sharp jump in the prices of vegetables DROVE UP FOOD COSTS AND FANNED consumer price inflation to its fastest pace in 22 months, government data released on Tuesday showed.
a) droves up food costs and fanned
b) drive up food costs or fanned
c) driven up food costs and fanned
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

6.A confident India is now ready for practical engagement with Pakistan, WITH NO GREAT EXPECTATIONS FOR A NEAR-TERM structural change in the bilateral relationship.
a) with no great expectations of a near-term
b) with great expectation of a near-term
c) with great expectations for a near-term
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) with no great expectations of a near-term

7.All cigarette packets manufactured in these countries WILL HAD TO BE PLAIN, standardised in the same drab green colour with the product name on the pack in a standard font.
a) shall have to be plain
b) will have to be plain
c) will has to be plain
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) will have to be plain

8.Its newly appointed Managing Director C.R. Sasikumar SPOKEN ON THE BENEFIT OF THE proposed merger of the five subsidiaries, including SBT, with SBI.
a) spoke on the benefits of the
b) spoken on the benefits of the
c) spoken on the benefits of a
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) spoke on the benefits of the

9.Auto OEM is the only sector which is expected to move from moderate stress LEVEL NOW TO LOWEST STRESS LEVELS by next fiscal
a) level now to low stress level
b) level to lowest stress level
c) level to lowest stress levels
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) level now to low stress level

10.ICRA said the revenue stream of the telecom companies HAS EVOLVED OVER THE YEARS FROM being largely driven by voice services to one with a substantial mix of data revenues.
a) have evolved over the year from
b) have been evolved over the years from
c) had evolved over the year from
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

Leave a Comment