English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 176

1.Finance Minister Arun Jaitley has admitted that the deadline is ‘challenging’,BUT GOING BY OUTCOMES OF THE first meeting of the Council, it is clearly doable.
a) but going to the outcomes of the
b) but going by the outcomes for the
c) but gone by the outcomes of a
d) but going by the outcomes of the

Click here to View Answer
Answer d) but going by the outcomes of the

2.India has not DELAYING IN THE READYING ITSELF TO ENSURE THE Marrakesh Treaty benefits its people.
a) delay with readying itself to ensuring the
b) delayed in readying itself to ensure the
c) delayed of readying itself for ensure the
d) delayed in the readying themselves to ensure the

Click here to View Answer
Answer b) delayed in readying itself to ensure the

3.We need to ensure that medical aspirants know as much as possible what their working lives ARE GOING TO THE LIKE.
a) are going to be like
b) are goes to be like
c) are going to be alike
d) are being goes to like

Click here to View Answer
Answera) are going to be like

4.All cigarette packets manufactured in these countries WILL HAD TO BE PLAIN be plain, standardised in the same drab green colour with the product name on the pack in a standard font.
a) shall have to be plain
b) will have to be plain
c) shall had to be plain
d) will has to be plain

Click here to View Answer
Answerb) will have to be plain

5.The Hindi play, interwoven with songs in Urdu and Punjabi by both poets, is one that portrays the depth, intensity and SILENCES OF THE LOVE BETWEEN THE WRITERS.
a) silences of love among the two writers
b) silences of the love between the two writers
c) silences of love between the three writers
d) silences of the love among the two writers

Click here to View Answer
Answerb) silences of the love between the two writers

6.China received valuable support from all G20 member states, including India,TO WHICH WE HAVE GRATEFUL.
a) for what are grateful
b) to that is grateful
c) to that we are grateful
d) to which we are grateful

Click here to View Answer
Answer d) to which we are grateful

7.We need to take shared efforts to shift G20 from a crisis-response mechanism TO THE ONE OF LONG-TERM GOVERNANCE.
a) to be one of long-term governance
b) to one of long-terms governance
c) to one of long-term governance
d) to one of the long-term governance

Click here to View Answer
Answer c) to one of long-term governance

8.Judith D’Souza, the Indian aid worker WHO WAS KIDNAPPED AT Kabul last month, was rescued from her captors on Friday.
a) who is kidnapped at
b) which was kidnapped at
c) who was kidnapped in
d) which is kidnapped in

Click here to View Answer
Answer c) who was kidnapped in

9.Flirtey is working with drones to deliver RELIEVE SUPPLIES AS AN PART OF humanitarian missions around the world.
a) relief supply as part as of
b) relief supplies as an part of
c) relieve supply as part of
d) relief supplies as part of

Click here to View Answer
Answer d) relief supplies as part of

10.Beatle legend Paul McCartney has been named THE MOST SUCCESSFUL ALBUM ARTIST IN British chart history, according to the Official Charts Company.
a) the most successful albums artist in
b) the most successful album artists of
c) the most successful albums artists in
d) the most successful albums artist of

Click here to View Answer
Answera) the most successful albums artist in

Leave a Comment