English Quiz for IPPB |IBPS – Set 238

1.Please try to remember when I, YOU AND MY WIFE were talking there.
a) you, I and my wife
b) I, my wife and you
c) you, my wife and I
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) you, my wife and I

2.Sheela spent much time and energy over it and lost a large sum IN THE BARGAIN.
a) for bargain
b) will bargaining
c) off the bargaining
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) for bargain

3.Because of his mastery in his field, his suggestions ARE WIDE ACCEPTED.
a) are widely accepted
b) are side accentance
c) have widely accepted
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) are widely accepted

4.Try to be diplomatic when you refuse any invitation , SO FAR NOT to cause bad feelings.
a) as far not
b) so as not
c) if as far not
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) so as not

5.The teacher asked the intruder WHO WAS HE AND WHY WAS HE occupying his chair.
a) who he was and why he was
b) who he was and why was he
c) did he return home than
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) who he was and why he was

6.He is a singer of repute, but his YESTERDAY’S PERFORMANCE WAS quite disappointing.
a) performances for yesterday were
b) yesterday performance was
c) yesterday performances were
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer d) No correction required

7.To lock up anyone and LET HIM DOING NOTHING should be taken as serious offence.
a) letting him do nothing
b) let him do nothing
c) to let him do nothing
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) let him do nothing

8.Sachin was constantly being cheered and applauded because HE HAD MADE MANY RUNS.
a) he had scored many runs
b) he made many runs
c) he had secured many runs
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) he had scored many runs

9.We have been working OFF AND ON for several days to complete this project.
a) constantly
b) on and off
c) regularly
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) on and off

10.She want to see the serial as it IS BEING DIRECTED by her favorite director.
a) had been directed by
b) had directed by
c) was directed by
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) had been directed by

Leave a Comment