English Quiz for IPPB |IBPS – Set 236

1.Find correct sequence of sentences.
P: only five or six new ones
Q: to have been found, although
R: there are over 31,000 documented meteorites
S: are found every year
a) RSPQ
b) PQRS
c) RPQS
d) RPSQ

Click here to View Answer
Answer c) RPQS

2.Find correct sequence of sentences.
P: These materials are highly effective in
Q: verbal reasoning and critical thinking
R: supplementing the education of
S: skills on behalf of the reader.
a) PQRS
b) PRQS
c) RSPQ
d) QPRS

Click here to View Answer
Answer b) PRQS

3.Find correct sequence of sentences.
P: two meters long and
Q: length of bamboo
R: made from one single
S: the Temiar blowpipe is normally some
a) RQSP
b) SPRQ
c) PRQS
d) QSPR

Click here to View Answer
Answer b) SPRQ

4.Find correct sequence of sentences .
P: to estimate its age
Q: immediately they took the
R: some zoological experts
S: creature ashore and asked
a) PQSR
b) SPQR
c) QSPR
d) PRQS

Click here to View Answer
Answer c) QSPR

5.Find correct sequence of sentences.
P: of humans and the results
Q: of this can be seen
R: they tampered with the evolution
S: practically everywhere
a) PQRS
b) RPQS
c) QPSR
d) QRPS

Click here to View Answer
Answer b) RPQS

6.Find correct sequence of sentences.
P: the look of joy on her face
Q: turned to horror as blood
R: as he placed the ring on her finger,
S: began to drip from the ring
a) PQSR
b) PQRS
c) RPQS
d) RPSQ

Click here to View Answer
Answer c) RPQS

7.Find correct sequence of sentences.
P: if it was time to go yet
Q: and ran downstairs to see
R: Rahul jumped out of bed
S: on Saturday morning
a) PRQS
b) RQPS
c) RSQP
d) SRQP

Click here to View Answer
Answer d) SRQP

8.Find correct sequence of sentence.
P: appear in examinations
Q: many students from all over India
R: by different organisations
S: which are held on all India basis
a) QPSR
b) QRSP
c) QPRS
d) PRQS

Click here to View Answer
Answer a) QPSR

9.Find correct sequence of sentences.
P: a strong stance
Q: She soon developed political
R: against slavery.
S: inclinations and took
a) QSPR
b) PRQS
c) RQPS
d) SPQR

Click here to View Answer
Answer a) QSPR

10.Find correct sequence of sentences.
P: two meters long and
Q: length of bamboo
R: made from one single
S: the Temiar blowpipe is normally some
a) RQSP
b) SPRQ
c) PRQS
d) QSPR

Click here to View Answer
Answer b) SPRQ

Leave a Comment