Computer Quiz – 113

COMPUTER QUIZ

1. In Windows operating system the shortcut key CTRL+E is used for?
a) Open the Organize Favorites dialog box
b) Open the Search bar
c) Start the Find utility
d) Open the History bar

Click here to View Answer
Answer b) Open the Search bar

2. In Windows operating system the shortcut key CTRL+F is used for?
a) Open the Organize Favorites dialog box
b) Open the Search bar
c) Start the Find utility
d) Open the History bar

Click here to View Answer
Answer c) Start the Find utility

3. In Windows operating system the shortcut key CTRL+H is used for?
a) Open the Organize Favorites dialog box
b) Open the Search bar
c) Start the Find utility
d) Open the History bar

Click here to View Answer
Answer d) Open the History bar

4. In Windows operating system the shortcut key CTRL+I is used for?
a) Open the Favorites bar
b) Open the Open dialog box
c) Start another instance of the browser with the same Web address
d) Open the Open dialog box, the same as CTRL+L

Click here to View Answer
Answer a) Open the Favorites bar

5. In Windows operating system the shortcut key CTRL+L is used for?
a) Open the Favorites bar
b) Open the Open dialog box
c) Start another instance of the browser with the same Web address
c) Open the Open dialog box, the same as CTRL+L

Click here to View Answer
Answer b) Open the Open dialog box

6. In Windows operating system the shortcut key CTRL+N is used for?
a) Open the Favorites bar
b) Open the Open dialog box
c) Start another instance of the browser with the same Web address
d) Open the Open dialog box, the same as CTRL+L

Click here to View Answer
Answer c) Start another instance of the browser with the same Web address

7. In Windows operating system the shortcut key CTRL+O is used for?
a) Open the Favorites bar
b) Open the Open dialog box
c) Start another instance of the browser with the same Web address
d) Open the Open dialog box, the same as CTRL+L

Click here to View Answer
Answer d) Open the Open dialog box, the same as CTRL+L

8. In Windows operating system the shortcut key CTRL+P is used for?
a) Open the Print dialog box
b) Update the current Web page
c) Close the current window
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) Open the Print dialog box

9. In Windows operating system the shortcut key CTRL+R is used for?
a) Open the Print dialog box
b) Update the current Web page
c) Close the current window
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) Update the current Web page

10. In Windows operating system the shortcut key CTRL+W is used for?
a) Open the Print dialog box
b) Update the current Web page
c) Close the current window
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) Close the current window

Leave a Comment