General Knowledge Quiz – Set Ninety Seven

1. Who is the CEO of Kotak Mahindra Bank?

a) Uday Kotak
b) Rishabh Kotak
c) Dilip Shanghvi
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer a) Uday Kotak 

2. Who is the CEO of Bank of India?

a) Vijya Pandi
b) Vijayalakshmi R. Iyer
c) Shri Melwyn Rego
d) Lakshmi Santosh

View Answer
Answer c) Shri Melwyn Rego 

3. Who is the CEO of UNICEF?

a) Margaret Chan
b) Maurice Pate
c) Herbert Hoover
d) Anthony Lake

View Answer
Answer d) Anthony Lake 

4.Who is the Chairman of DENA Bank?

a) Ashwani Kumar
b) Salil Bajaj
c) Dilip Shanghvi
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer a) Ashwani Kumar 

5. Who is the CEO of TCS?

a) Uday Kotak
b) Cyrus Pallonji Mistry
c) Natarajan Chandrasekaran.
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer c) Natarajan Chandrasekaran 

6. Who is the Chairman of Canara Bank?

a) Uday Kotak
b) Rakesh Sharma
c) Dilip Shanghvi
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer b) Rakesh Sharma

7. Who is the Managing  director of Indusland Bank?

a) Romesh Sobti
b) Bhashkar Ghose
c) Mr. Ajay Hinduja
d) Mr. Ashok Kini

View Answer
Answer a) Ramesh Sobti

8. Who is the CEO of UNESCO?

a) Zhan Videnov
b) Georgi Pirinski
c) Irina Bokovai
d) Anand Mahindra

View Answer
Answer c) Irina Bokova 

9. Who is the CEO of HSBC?

a) None of the option
b) Thomas Sutherland
c) Douglas Flint
d) Stuart Gullivera

View Answer
Answer d) Stuart Gulliver

10. Who is the Chairman of India bull?
a) Divya S Gehlaut
b) Sameer Gehlaut
c) Jyoti Mirdha
d) Harish Fabiani

View Answer
Answer b) Sameer Gehlaut.

About the author

A Moorthy

Leave a Comment