English Quiz – Set Two (Synonyms)

English quiz:  From among the following options please tick the most appropriate word which has the same meaning. Questions related to synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the words.

1. What is the synonym for vexed?
a) Frustrated
b) Loving
c) Peaceful
d) Shy

Click here to View Answer
Answer a) frustrated

2. What synonym for vengeance?
a) Love
b) Sharing
c) Revenge
d) Injustice

Click here to View Answer
Answer c) revenge

3. What is the synonym for realm?
a) Justice
b) Kingdom
c) Power
d) Suspicious

Click here to View Answer
Answer b) kingdom

4. What is the synonym for allay?
a) Diminish
b) Intense
c) Rough
d) Quick

Click here to View Answer
Answer a) diminish

5. What is the synonym for loquacious?
a) Talkative
b) Less intense
c) Showy
d) Beautiful

Click to View Answer
Answer a) talkative

6. What is the synonym for atrocities?
a) Wicked acts
b) Culprit
c) Lousy
d) Bad words

Click here to View Answer
Answer a) wicked acts

7. What is the synonym for deplorable?
a) Disgrace
b) Strong intentions
c) Crying
d) Transportation

Click here to View Answer
Answer a) disgrace

8. What is the synonym for abysmal?
a) Dreadful
b) Ignorance
c) Hardships
d) Satisfactory

Click here to View Answer
Answer a) dreadful

9.What is the synonym for amateur?
a) Journey
b) person who engage in Non-profit activity
c) Archaeologist
d) Language

Click here to View Answer
Answer b) person who engage in non-profit activity

10. What is the synonym for sleuth?
a) Detective
b) Criminal
c) Beggar
d) Painter

Click here to View Answer
Answer a) detective

Click here for Set- one

Leave a Comment