English Quiz – Set Three (Synonyms)

English Quiz: Questions related to Synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the English

1. What is the synonym for survivor?
a) Remaining people
b) Dead people
c) Alive people
d) Surprise visitor

Click here to View Answer
Answer a) remaining people

2. What is the synonym for Boss?
a) Employer
b) Servant
c) Employee
d) Worker

Click here to View Answer
Answer d) employer

3. What is the synonym for spontaneous?
a) Hurry
b) Unplanned
c) Wet
d) Decided

Click here to View Answer
Answer b) unplanned

4.What is the synonym for zeal?
a) Excitement
b) Height
c) Success
d) Hatred

Click here to View Answer
Answer a) excitement

5. What is the synonym for aloof?
a) Isolated
b) Loved
c) Hurt
d) Undetermined

Click here to View Answer
Answer a) isolated

6. What is the synonym for provoke?
a) Force
b) Compare
c) Make angry
d) Vote for

Click here to View Answer
Answer a) force

7. What is the synonym for evoke?
a) Awake
b) Late
c) Lousy
d) Force

Click here to View Answer
Answer a) awake

8. What is the synonym for puny?
a) Cry
b) Weak
c) Force
d) Race

Click here to View Answer
Answer 2) weak

9. What is the synonym for pygmy?
a) Insignificant
b) Moral
c) Passion
d) Determined

Click here to View Answer
Answer a) insignificant

10. What is the synonym for furtive?
a) Nervousness
b) Secrets
c) Lie
d) Active

Click here to View Answer
Answer b) secrets

Click- Set-2

Leave a Comment