English Quiz – Set Eight (Synonyms)

Synonyms

For me, habit is just a synonym for death.-Juliette Binoche

Hello Friends,

English Quiz: Questions related to Synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this English quiz and see how much you know about the English.

1. What is the Synonym for Stupor?
a) Unconsciousness
b) Common
c) Tough
d) Hill

Click here to View Answer
Answer a)Unconsciousness

2. What is the Synonym for Obese?
a) Thin
b) Weak
c) Overweight
d) Tough

Click here to View Answer
Answer c)Overweight

3. What is the Synonym for Ambush?
a) Broken
b) Unconscious
c) Trap
d) Enemy

Click here to View Answer
Answer c)Trap

4. What is the Synonym for Detest?
a) Betrayal
b) Abandon
c) Hatred
d) equivocal

Click here to View Answer
Answer c)Hatred

5. What is the Synonym for Skirmish?
a) Brotherhood
b) Speedy
c) Crazy
d) Fight

Click here to View Answer
Answer d)Fight

6. What is the Synonym for Novice?
a) New Born
b) Beginner
c) Innocent
d) Particular

Click here to View Answer
Answer b)Beginner

7. What is the Synonym for Sheer?
a) Dumb
b) Sharp
c) Shrewd
d) Complete

Click here to View Answer
Answer d)Complete

8. What is the Synonym for Contort?
a) Anxiety
b) generous
c) Twist
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer c)Twist

9. What is the Synonym for Extravagant?
a) Miser
b) Ugly
c) Free-spending
d) Stubborn

Click here to View Answer
Answer c)Free-Spending

10. What is the Synonym for Encampments?
a) Camp
b) Spot
c) Home
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer a) Camp

Click here- Set-7

Leave a Comment