English Quiz – Set Seven (Synonyms)

1. What is the Synonym for Cabal?
a) Old Fashioned
b) Group
c) Alone
d) Over-Crowd

Click here to View Answer
Answer b)Group

2. What is the Synonym for Cynical?
a) Doubtful
b) Substitute
c) Happiness
d) None of the Above

Click here to View Answer
Answer a)Doubtful

3. What is the Synonym for Fierce?
a) Polite
b) Brutal
c) Tough
d) Super

Click here to View Answer
Answer b)Brutal

4. What is the Synonym for Wit?
a) Stupid
b) Humorous
c) Intelligence
d) equivocal

Click here to View Answer
Answer c)Intelligence

5. What is the Synonym for Figment?
a) Real
b) Speedy
c) Lie
d) Creation

Clcik here to View Answer
Answer d)Creation

6. What is the Synonym for Hover?
a) Logical
b) Float
c) Super
d) Stable

Click here to View Answer
Answer b)Float

7. What is the Synonym for Lithe?
a) Dumb
b) Ugly
c) Lavish
d) Graceful

Click here to View Answer
Answer d)Graceful

8. What is the Synonym for Angst?
a) Anxiety
b) Brave
c) Courage
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer a)Anxiety

9. What is the Synonym for Munificence?
a) Generosity
b) Ugly
c) Hospitality
d) Stubborn

Click here to View Answer
Answer a)Generiosity

10. What is the Synonym for Speck?
a) Dust
b) Spot
c) Clean
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer b) Spot

Leave a Comment