English Quiz – Set Forty One (Mixed Topics)

ENGLISH QUIZ

1. Find The Error
a) He said though Mr. Modi
b) had been in power for over a year now,
c) prices of essentials have gone up
d) despite of coming down.
e) No Error

Click here to Answer
Answer d) It should be “Instead of coming down”.

2. Find The Error
a) One of my dream project is
b) to create an institution where
c) I can have youngsters come
d) and learn professional acting
e) No Error

Click here to Answer
Answer a) It should be “Dream Projects”

3. Find The Error
a) These kind of cars
b) seem to be expensive
c) but it is relatively
d) economical to maintain then
e) No error

Click here to Answer
Answer a) It should be “These Kinds”

4. Find The Error
a) It was him who suggested
b) that you be at the door
c) to welcome each participant
d) on his arrival
e) No error

Click here to Answer
Answer a) It should be “It was he”

5. Find The Error
a) He opposed to the plan of action
b) not because it is ill conceived
c) but that it
d) seems impractical
e) No error

Click here to Answer
Answer c) It should be “but because”

6. _______ is he in Chennai _____ he calls his wife Kalpana. 
a) While ; then
b) As soon as ; sure
c) No sooner ; than
d) Whenever ; then

Click here to Answer
Answer c) No sooner ; than

7. ______ he was most eager to reveal the secret he exercised some _______.
a) Even though ; tolerance
b) Though ; restraint
c) Instead ; check
d) Because ; Practice

Click here to Answer
Answer b) Though ; restraint

8. ______ to your personal computer is the only thing for which I have ever ______.
a) Entry ; demanded
b) Access ; set out
c) Password ; asked
d) Access ; craved

Click here to Answer
Answer d) Access ; craved

9. The Principal’s _______ answer led to an ______ from the students.
a) responsible ; strike
b) persuasive ; protest
c) evasive ; outcry
d) justified ; agitation

Click here to Answer
Answer c) evasive ; outcry

10. It is not easy to ______ you own life if you live ______ inquisitive neighbors. 
a) live ; with
b) lead ; among
c) enjoy ; along
d) control ; with in

Click here to Answer
Answer b) lead & among

11. What is the meaning of Enmesh?
a) Close
b) Proximity
c) Surround
d) Develop
e) Careless

Click here to Answer
Answer c) Surround

12. What is the meaning of Annals?
a) Arts
b) Revenue
c) Lost Artifact
d) Monuments
e) Part of the body

Click here to Answer
Answer d) Monuments

13. What is the meaning of Nicety?
a) Being Awesome
b) Lovable
c) Precision
d) Starvation
e) Being Thirsty

Click here to Answer
Answer c) Precision

14. What is the meaning of “a cock and bull story”?
a) An Inspirational story
b) One true event
c) One hard to believe
d) A fair teaching
e) A sudden inspiration

Click here to Answer
Answer c) One hard to believe

15. What is the meaning of “Hush Money”?
a) Money earned in a proper manner
b) Money stolen from the rich
c) A bribe paid to keep a matter secret from the public
d) Emptying the purse by spending too much in unnecessary things
e) A brokerage money

Click here to Answer
Answer c) A bribe paid to keep a matter secret from the public

Leave a Comment