GK Quiz – 218 (Important Days)

GK Quiz on Foundation Day of States

1. Jammu Kashmir Foundation day is observed on?
a) February 16
b) February 10
c) February 06
d) February 02

Click here to View Answer
Answer c) February 06.

2. Bihar (Bihar Diwas) Foundation day is observed on?
a) March 31
b) March 22
c) March 25
d) March 10

Click here to View Answer
Answer b) March 22.

3. Tamil Nadu Foundation day is observed on?
a) April 14
b) April 21
c) April 01
d) April 10

Click here to View Answer
Answer a) April 14.

4. Rajasthan Foundation day is observed on?
a) March 17
b) March 05
c) March 15
d) March 30

Click here to View Answer
Answer d) March 30.

5. Sikkim Foundation day is observed on?
a) May 01
b) May 31
c) May 16
d) May 25

Click here to View Answer
Answer c) May 16.

6. Manipur, Meghalaya and Tripura Foundation day is observed on?
a) January 01
b) January 21
c) January 26
d) January 15

Click here to View Answer
Answer b) January 21.

7. Jharkhand (Jharkhand Diwas) Foundation day is observed on?
a) November 15
b) November 30
c) November 14
d) November 05

Click here to View Answer
Answer a) November 15.

8. Gujarat and Maharashtra Foundation day is observed on?
a) May 31
b) May 23
c) May 11
d) May 01

Click here to View Answer
Answer d) May 01.

9. Himachal Pradesh Foundation day is observed on?
a) April 05
b) April 25
c) April 15
d) April 02

Click here to View Answer
Answer c) April 15.

10. Nagaland Foundation day is observed on?
a) January 26
b) January 01
c) January 20
d) January 31

Click here to View Answer
Answer b) January 01.

About the author

mohamed

Leave a Comment