General Knowledge Quiz – Set Eighty Eight

1. Who is the Director of CSIR-IICT?
a) SA Chandrasekar
b) Srivari Chandrasekar
c) KAS Sekaran
d) Sri Ram

Click to View Answer
Answer b) Srivari Chandrasekar.

2. Who is the softbank President?
a) Nokesh Arora
b) Aarthi Negha
c) Novah Arokiam
d) Gopinath Patel

Click to View Answer
Answer a) Nokesh Arora

3. Who is the twitter CEO?
a) Martin Doy
b) Jack Dorsey
c) Jack Tisen
d) Willam Der

Click to View Answer
Answer b) Jack Dorsey.

4. Who is the brand ambassador of Kerela’s Ayurveda?
a) Steffi Graf
b) Sanya Mirza
c) Srisanth
d) Mohanlal

Click to View Answer
Answer a) Steffi Graf

5. Who is the Deputy Managing director and CFO of SBI?
a) David Fa
b) Anshula Kant
c) Nohesh Singh
d) Farah Khan

Click to View Answer
Answer b) Anshula Kant

6. Who is the president of International Cricket council?
a) Madhavan Nayer
b) Goutham Krishna
c) Zaheer Abbas
d) Denny Onium

Click to View Answer
Answer c) Zaheer Abbas

7. Who is the CEO of Boeing?
a) Vijay Mallaya
b) Aravind Krishna
c) Ravi Krishna
d) Dennis Muilenburg

Click to View Answer
Answer d) Dennis Muilenburg

8. Who is the Independent Director of IDFC?
a) Murali Krishna
b) Gita Subragose
c) Anil Javah
d) Vinod Rai

Click to View Answer
Answer d) Vinod Rai

9. Who is the Cahirperson of children film society of India?
a) Mukesh Khanna
b) Murali Joshi
c) Pramid Kishore
d) Malik Son

Click to View Answer
Answer a) Mukesh Khanna

10. Who is the special envoy and co-ordinator of centre strategic counter-terrorism communications?
a) Rishod Kumar
b) Baldev Sharma
c) Rashad Hussain
d) Arun singh

Click to View Answer
Answer c) Rashad Hussain

11. Who is the CEO of US-based accounting company Deloitte global operations?
a) Punit Renjen
b) Gowra Menon
c) Vishal Gupta Who
d) Sivaji Hyder

Click to View Answer
Answer a) Punit Renjen

12. Who is the president and CEO of Honda?
a) Harihara Sudhan
b) Takahiro Hachigo
c) Turker Deal
d) Thatla Metha

Click to View Answer
Answer b) Takahiro Hachigo

13. Who is the Executive director for regions and center operations at the federal aviation administration (FAA)
a) Ravi Chaudhary
b) RB Chaudry
c) Anil Metha
d) Ashok Metha

Click to View Answer
Answer a) Ravi Chaudhary

14. Who is one of the Judges of the supreme court?
a) Radha Krishnamoorthy
b) Siva Subramaniyam
c) Amrith Bhavani
d) Amitava Roy

Click to View Answer
Answer d) Amitava Roy

15. Who is the special envoy to Andhra pradesh?
a) Gopinath Pillai
b) Naren Krishnan
c) Krishna Pillai
d) Asha Pillai

Click to View Answer
Answer a) Gopinath Pillai

About the author

A Moorthy

Leave a Comment