General Knowledge Quiz – Set Thirty One

1. What is Switzerland’s Capital?
a) Lisbon
b) Amsterdam
c) Berne
d) Bujumbura

Click to View Answer
Answer c) Berne

2. Oslo is the Capital of
a) Sweden
b) Denmark
c) Norway
d) Greenland

Click to View Answer
Answer c) Norway

3. Santiago is the capital of
a) Colombia
b) Mexico
c) Chile
d) Uruguay

Click to View Answer
Answer c) Chile

4. Sweden’s Capital is
a) Copenhagen
b) Havana
c) Stockholm
d) Wellington

Click to View Answer
Answer c) Stockholm

5. Manila is the capital of
a) Chad
b) Peru
c) Argentina
d) Philippines

Click to View Answer
Answer d) Philippines

6. Seychelles’ capital is
a) Victoria
b) Baku
c) Luanda
d) Minsk

Click to View Answer
Answer a) Victoria

7. Bulgaria’s Capital is
a) Praia
b) Sofia
c) Gaborone
d) Prague

Click to View Answer
Answer b) Sofia

8. Tallinn is the capital of
a) Armenia
b) Estonia
c) Ethiopia
d) Cyprus

Click to View Answer
Answer b) Estonia

9. Georgia’s Capital is
a) Accra
b) Skopje
c) Tbilisi
d) Asmara

Click to View Answer
Answer c) Tbilisi

10. Vilnius is the Capital of
a) Malay
b) Kenya
c) Lithuania
d) Lebanon

Click to View Answer
Answer c) Lithuania

About the author

Vignesh

Vignesh Sathyan is the Founder of Day Today GK, a portal that helps Aspirants who are preparing for Competitive Exams.

You can reach him at sathyan@daytodaygk.com

Leave a Comment