General Knowledge Quiz – Set Sixty Eight

1. What is the Capital of Angola
a) Luanda
b) Saint Johns
c) Hamilton
d) Yaren

Click to View Answer
Answer a) Luanda

2. What is the Capital of Mongolia
a) Abuja
b) Sofia
c) Ulan Bator
d) Road Town

Click to View Answer
Answer b) Sofia

3. What is the Capital of Bolivia
a) Alofi
b) Kingston
c) Niamey
d) Sucre

Click to View Answer
Answer d) Sucre

4. What is the Capital of Malawi
a) Canberra
b) Vienna
c) Lilongwe
d) Delhi

Click to View Answer
Answer c) Lilongwe

5. What is the Capital of Barbados
a) Minsk
b) Brussels
c) Tokyo
d) Bridgestone

Click to View Answer
Answer d) Bridgestone

6. What is the Capital of Bahamas
a) Nassau
b) Belmopan
c) Palikir
d) Manama

Click to View Answer
Answer a) Nassau

7. What is the Capital of Micronesia
a) Monaco
b) Ulan Bator
c) The Valley
d) Palikir

Click to View Answer
Answer d) Palikir

8. What is the Capital of Paraguay
a) George Town
b) Asunción
c) Lima
d) None of these

Click to View Answer
Answer b) Asuncion

9. What is the Capital of Chile
a) Santiago
b) Bogota
c) Kigali
d) Moscow

Click to View Answer
Answer a) Santiago

10. What is the Capital of Uganda
a) James Town
b) Kampala
c) Kiev
d) Tunis

Click to View Answer
Answer b) Kampala

11. What is the Capital of Turkey
a) Ankara
b) Tiraspol
c) Douglas
d) Budapest

Click to View Answer
Answer a) Ankara

12. What is the Capital of Jordan
a) Dublin
b) Amman
c) London
d) Hanoi

Click to View Answer
Answer b) Amman

13. What is the Capital of Zambia
a) Port Vila
b) Astana
c) Lusaka
d) Harare

Click to View Answer
Answer c) Lusaka

14. What is the Capital of Latvia
a) Dhaka
b) Monrovia
c) Tripoli
d) Riga

Click to View Answer
Answer d) Riga

15. What is the Capital of Jamaica
a) Kingston
b) Dodoma
c) Jakarta
d) Tehran

Click to View Answer
Answer a) Kingston

About the author

Vignesh

Vignesh Sathyan is the Founder of Day Today GK, a portal that helps Aspirants who are preparing for Competitive Exams.

You can reach him at sathyan@daytodaygk.com

Leave a Comment