GK QUIZ – 230 (Important Days July)

GK Quiz on Important Days

1. World Population Day is observed on?
a) July 10
b) July 11
c) July 12
d) July 14

Click here to View Answer
Answer b) July 11.

2. International Tiger Day is observed on?
a) July 29
b) July 30
c) July 28
d) July 27

Click here to View Answer
Answer a) July 29.

3. Kargil Vijay Diwas or Kargil Memorial Day or Kargil Victory Day is observed on?
a) July 23
b) July 24
c) July 25
d) July 26

Click here to View Answer
Answer d) July 26.

4. International Joke Day, World Doctor’s Day is observed on?
a) July 05
b) July 07
c) July 01
d) July 03

Click here to View Answer
Answer c) July 01.

5. International Nelson Mandela Day is observed on?
a) July 17
b) July 18
c) July 19
d) July 20

Click here to View Answer
Answer b) July 18.

6. World Nature Conservation Day, World Hepatitis Day is observed on?
a) July 26
b) July 27
c) July 28
d) July 29

Click here to View Answer
Answer c) July 28.

7. World Chocolate Day is observed on?
a) July 07
b) July 08
c) July 09
d) July 10

Click here to View Answer
Answer a) July 07.

8. World Sports Journalists Day, World UFO day is observed on?
a) July 10
b) July 08
c) July 05
d) July 02

Click here to View Answer
Answer d) July 02.

9. International Malala Day is observed on?
a) July 11
b) July 12
c) July 13
d) July 14

Click here to View Answer
Answer b) July 12.

10. World Zoonoses Day is observed on?
a) July 06
b) July 07
c) July 08
d) July 09

Click here to View Answer
Answer a) July 06.

About the author

mohamed

Leave a Comment