GK Quiz – 226 (International Years)

GK Quiz on International Years

1. International Year of Bio Diversity observed on?
a) 2009
b) 2010
c) 2011
d) 2012

Click here to View Answer
Answer b) 2010.

2. International Year of Sustainable Energy for all observed on?
a) 2006
b) 2008
c) 2010
d) 2012

Click here to View Answer
Answer d) 2012.

3. International Mountain Year observed on?
a) 2005
b) 2007
c) 2002
d) 2000

Click here to View Answer
Answer c) 2002.

4. International Year of Water Cooperation observed on?
a) 2013
b) 2014
c) 2015
d) 2016

Click here to View Answer
Answer a) 2013.

5. International Year of Eco-tourism observed on?
a) 2001
b) 2002
c) 2003
d) 2004

Click here to View Answer
Answer b) 2002.

6. International Year of Cooperatives observed on?
a) 2005
b) 2009
c) 2014
d) 2012

Click here to View Answer
Answer d) 2012.

7. International Fresh Water Year observed on?
a) 2003
b) 2005
c) 2004
d) 2006

Click here to View Answer
Answer a) 2003.

8. International Year of Pulses, International Year of Camelids observed on?
a) 2013
b) 2014
c) 2015
d) 2016

Click here to View Answer
Answer d) 2016.

9. International Rice Year observed on?
a) 2000
b) 2004
c) 2008
d) 2012

Click here to View Answer
Answer b) 2004.

10. International Year of Desert and Desertification observed on?
a) 2006
b) 2008
c) 2010
d) 2012

Click here to View Answer
Answer a) 2006.

About the author

mohamed

Leave a Comment