English Quiz on Voice

English Quiz on Voice

Test your understanding of active and passive verb forms with this interactive grammar exercise with DayTodayGK.

English Quiz

 


English Quiz on Voice : Question 1 to 10

1. The Culprit ______ to the police.
a) Had taken
b) Had been taken
c) Will take
d) Will be taken

Click here to view Answer
Answer b) Had been taken

2. America __________ by Columbus.
a) Was discovered
b) is discovered
c) Will be discovered
d) discovered

Click here to view Answer
Answer a) was discovered

3. The streets______ daily.
a) to swept
b) swept
c) are being swept
d) are swept

Click here to view Answer
Answer c) are being swept

4. A telegram ______ to him.
a) will be sent
b) was sent
c) is sent
d) were sent

Click here to view Answer
Answer a) will be sent

5. His movements________ by some one all the time.
a) was watched
b) are being watched
c) is being watched
d) are watched

Click here to view Answer
Answer b) are being watched

6.The work ______ well by them.
a) will have done
b) have done
c) will have been done
d) has done

Click here to view Answer
Answer c) will have been done

7. Food__________ when I entered the house.
a) was being cooked
b) is cooked
c) will be cooked
d) cooked

Click here to view Answer
Answer a) was being cooked

8. My officer told me that I_____to Delhi for a Week.
a) would be sent
b) will be sent
c) must be sent
d) should be sent

Click here to view Answer
Answer a) would be sent

9. A novel______ by Vignesh.
a) is written
b) was written
c) is being written
d) was being written

Click here to view Answer
Answer c) is being written

10. It __________to link the Cauvery and the Ganges.
a) is decided
b) was decided
c) has been decided
d) had been decided

Click here to view Answer
Answer a) is decided

About the author

Vignesh

Vignesh Sathyan is the Founder of Day Today GK, a portal that helps Aspirants who are preparing for Competitive Exams.

You can reach him at sathyan@daytodaygk.com

Leave a Comment