English Quiz for SBI|IBPS – Set 251

1. Willy -Nilly
a) Whether one wishes or not
b) In hurry
c) slowly
d) To wait for uncertain time

Click here to View Answer
Answer a) Whether one wishes or not

2.Pyrrhic Victory
a) Victory at a high cost
b) great Victory
c) Victory with a policy
d) Much awaited Victory

Click here to View Answer
Answer a) Victory at a high cost

3.Strained every nerve
a) Spent a huge amount
b) Tried all tricks
c) Worked very hard
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) Worked very hard

4.Leave no stone unturned
a) Not to be alert on opportunity
b) To spend money quickly
c) Use all available means
d) Good natured

Click here to View Answer
Answer c) Use all available means

5.Take to one’s heels
a) Active and energetic
b) Run away
c) To turn someone angry
d) something that you achieve and proud of

Click here to View Answer
Answer b) Run away

6.Alpha and omega
a) The beginning and the end
b) Exhausted and speechless
c) To run someone angry
d) Be careful to what one says

Click here to View Answer
Answer a) The beginning and the end

7.On no account
a) Active and energetic
b) To make a wrong assumption
c) Not for any reason
d) To allow someone to live or die naturally

Click here to View Answer
Answer c) Not for any reason

8.The long and the short
a) Active and energetic
b) The main point
c) Not to be alert on opportunity
d) To change plans

Click here to View Answer
Answer b) The main point

9.Bury the hatchet
a) Not very successful
b) Not to be alert on opportunity
c) End the quarrel and make peace
d) Full of bruises

Click here to View Answer
Answer c) End the quarrel and make peace

10.To Play ducks and drakes
a) To become easily frightened
b) To over eat
c) To be completely suitable for someone
d) To act foolishly or inconsistently

Click here to View Answer
Answer d) To act foolishly or inconsistently

Leave a Comment