English Quiz for SBI|IBPS – Set 244

1.Don’t run _____ with the idea that scotsmen are mean.they just don’y like wasting money .
a) out
b) away
c) on
d) off

Click here to View Answer
Answer b) away

2. Dr. sharma concluded his speech ______ stressing on Buddha’s teachings of the importtance of charity.
a) by
b) With
c) at
d) in

Click here to View Answer
Answer a) by

3.Our life promise a lot _______ pleasure and we must learn to enjoy it.
a) with
b) for
c) of
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) of

4.In the beginning ,lillian was not accustomed________ working in such a big company.
a) on
b) at
c) to
d) with

Click here to View Answer
Answer c) to

5.John’s wife accused him_____ cheating .She thinks he is bored _______ her.
a) for,with
b) for,to
c) of,with
d) to,of

Click here to View Answer
Answer c) of,with

6. I will glad_____ help you if it is ____ my hand.
a) with,in
b) out,in
c) to,on
d) to, in

Click here to View Answer
Answer d) to, in

7.I am not accustomed _______ giving personal information about myself to strangers.
a) to
b) of
c) in
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) to

8.The pupil was asked to write _______ his name on the front page of the exercise book.
a) back
b) in
c) down
d) about

Click here to View Answer
Answer c) down

9.The boys looked _________ the old kite maker_______ the the same indifference as they showed ______ the shoemaker.
a) to,with,for
b) on,in,to
c) at,in,on
d) at ,with,to

Click here to View Answer
Answer d) at ,with,to

10.Sometimes we have to put ______ with irksome or unpleasant situations.
a) on
b) off
c) up
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) up

Leave a Comment