English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 195

1.Plough a lonely furrow
a) remain unaffected
b) do without the help of others
c) survive in isolation
d) remain non-aligned

Click here to View Answer
Answer b) do without the help of others

2.Keep a straight face
a) A blank or serious facial expression
b) A funny facial expression
c) A sad facial expression
d) An emotional facial expression

Click here to View Answer
Answer d) An emotional facial expression

3.Go bananas
a) Without any hesitation
b) A large amount of money
c) Become extremely angry or excited
d) All the advantages

Click here to View Answer
Answer c) Become extremely angry or excited

4.Play havoc
a) Completely disrupt
b) Trying out every possibility to get a result
c) Works very well or has the desired effect
d) Getting your things well organized

Click here to View Answer
Answer a) Completely disrupt

5.Play second fiddle
a) To take on a task that is way too big
b) Have a subordinate role to someone or something
c) A good invention or innovation
d) To work late into the night

Click here to View Answer
Answer b) Have a subordinate role to someone or something

6.Get a handle on
a) To understand something
b) Please forgive me for cussing
c) An unbelievable tale
d) To be enraged and show it

Click here to View Answer
Answer a) To understand something

7.Go the whole hog
a) An unbelievable tale
b) Do something completely or thoroughly
c) Any difficult situation or obstacle
d) Intentionally raise a false alarm

Click here to View Answer
Answer b) Do something completely or thoroughly

8.Kith and kin
a) Friends and relatives
b) Peace and war
c) Sweet and better
d) Family and friends

Click here to View Answer
Answer a) Friends and relatives

9.Part and parcel
a) Does not want to choose or make a decision
b) To have no idea
c) Everything
d) A basic or essential part

Click here to View Answer
Answer d) A basic or essential part

10.Take cue from
a) Feeling slightly ill
b) When you complain about a loss from the past
c) Very different from
d) To be strongly influenced

Click here to View Answer
Answer d) To be strongly influenced

Leave a Comment