English Quiz for SBI PO | IBPS – Set 144

English Quiz – Practice More Quizzes from our FREE ANDROID APP Now.

1. In spite of trying his best, Karthik DELIVERED WHATEVER he had promised.
a) was unable to deliver what
b) delivered none of
c) cannot deliver however
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) was unable to deliver what

2. It WAS VERY HOT last year that the roads used to be empty in the afternoon.
a) being so hot
b) was so hot
c) had been very hot
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) had been very hot

3. The salaries we pay our employees ARE EQUAL the ones that commercial banks pay theirs.
a) are equally like
b) are equivalent to
c) is similar to
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) are equivalent to

4. To develop their problem solving skills trainees are encouraged to analyse situations and CAME TO ITS own solutions.
a) come up with their
b) come down with its
c) come with its
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) come up with their

5. Overcoming obstacles in the course of her job GIVING HER a lot of self confidence.
a) is given her
b) she has been given
c) will give her
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) will give her

6. Since books are QUITE EXPENSIVE THAT many children do not have access to them.
a) more expensive than
b) so expensive that
c) very expensive
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer b) so expensive that

7. At the meeting they told us what kind of difficulties we MAY LIKELY to face while establishing a rural branch.
a) may like to face
b) could be likely to face
c) would be likely to face
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer c) would be likely to face

8. What RESPONSE YOU get to the proposal that you circulated among our investors?
a) responses did you
b) were your responses
c) did you respond
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) responses did you

9. One of our representatives will meet you at the airport AND ACCOMPANIES you to our office.
a) and accompany you
b) if I refused
c) should I refused
d) No correction required

Click here to View Answer
Answer a) and accompany you

10. I knew that BECAUSE I REFUSED to accept the old man’s gift I would hurt his feelings.
a) not to refuse
b) by refusal
c) if I refused
d) No correction require

Click here to View Answer
Answer c) if I refused

Leave a Comment