English Quiz for SBI | IBPS – Set 270

1.The Biter cheater
a) To cheat the cheater
b) To earn money to live
c) An unpleasant fact that must be accepted
d) To make a wrong assumption

Click here to View Answer
Answer a) To cheat the cheater

2.Bring to light
a) Having very little knowledge about something
b) To change plans
c) Something that you achieve and proud of
d) Disclose

Click here to View Answer
Answer d) Disclose

3.chew the cud
a) To turn someone angry
b) Reduce the power of something
c) Work every possible way to succeed
d) Ponder over something

Click here to View Answer
Answer d) Ponder over something

4.To kick the bucket
a) To be honest and legal
b) To die
c) To look the things not as they are
d) To make a wrong assumption

Click here to View Answer
Answer b) To die

5.Call in question
a) To keep quite
b) To wish good luck
c) To disprove or doubt
d) Excite someone

Click here to View Answer
Answer c) To disprove or doubt

6.Have a card up one’s sleeve
a) Have a secret plan in reserve
b) excite someone
c) To change plans
d) Not very successful

Click here to View Answer
Answer a) Have a secret plan in reserve

7.Make hay while the sun shines
a) A large amount of money
b) Taking with a no response
c) Take advantages of all opportunities
d) Free from all obligations

Click here to View Answer
Answer c) Take advantages of all opportunities

8.Play second fiddle
a) Active and energetic
b) Exhausted and speechless
c) To be cheated by someone you trust
d) Take an unimportant part

Click here to View Answer
Answer d) Take an unimportant part

9.Cat and dog life
a) life full of quarrels
b) To turn someone angry
c) Excite someone
d) Not very successful

Click here to View Answer
Answer a) life full of quarrels

10.other fish to fry
a) More important business to attend
b) Back to something that you don’t want to do
c) one who gossips more or tells secret
d) free from all obigations

Click here to View Answer
Answer a) More important business to attend

Leave a Comment