English Quiz on Synonyms

English Quiz on Synonyms: Question 1 to 10

1. The Candidate started his qualification.
a) Ability
b) Inability
c) Nobility
d) Able

Click here to view Answer
Answer a) Ability

2. He saw a beggar shivering.
a) Fear
b) Tremble
c) Cold
d) Hot

Click here to view Answer
Answer b) Tremble

3. I selected a good watch at moderate price.
a) Select
b) Cheap
c) Relaxation
d) Fixed

Click here to view Answer
Answer b) Cheap

4. He is awarded for his brilliancy.
a) Merit
b) Scholar
c) Studies
d) Intelligent

Click here to view Answer
Answer d) Intelligent

5. Can you adjust it.
a) Compensate
b) Respect
c) Approach
d) Evidence

Click here to view Answer
Answer a) Compensate

6.The disease is easily curable.
a) Heal
b) Restore
c) Remove
d) Day

Click here to view Answer
Answer a) Heal

7. The cow is a domestic animal.
a) Region
b) Family
c) Homely
d) House

Click here to view Answer
Answer c) Homely

8. A lazy person always lands in trouble.
a) Inactive
b) Dull
c) Toal
d) Foolish

Click here to view Answer
Answer a) Inactive

9. The slaves were set at Liberty.
a) Liberal
b) Loyal
c) Freedom
d) Dependent

Click here to view Answer
Answer c) Freedom

10. Modesty is the greatest womanly virtue.
a) Integrity
b) Goodness
c) Character
d) moral

Click here to view Answer
Answer a) Integrity

Leave a Comment