English Quiz on Antonyms

English Quiz on Antonyms

1. Indians are Superior to any one in the world.
a) law
b) Below
c) Interior
d) Down

Click here to view Answer
Answer b) Below

2. Everyone knows Sujatha’s ability as a writer.
a) Inability
b) Unable
c) Able
d) Capacity

Click here to view Answer
Answer a) Inability

3. The man wanted to close the door.
a) Shut
b) Exit
c) Enter
d) Open

Click here to view Answer
Answer d) Open

4. The King spoke Loudly.
a) Slow
b) Smooth
c) With less voice
d) Hard

Click here to view Answer
Answer c) With less voice

5. The player did not want to loss the find.
a) Win
b) Won
c) Winning
d) Lost

Click here to view Answer
Answer a) Win

6. The temple signifies the Purity.
a) Pure
b) Impure
c) Clean
d) Clear

Click here to view Answer
Answer b) Impure

7. The two parties entered into an agreement.
a) Agree
b) Except
c) Accept
d) Disagreement

Click here to view Answer
Answer d) Disagreement

8. Small children are afraid of the monkeys.
a) Courage
b) Fear
c) Discourage
d) Hate

Click here to view Answer
Answer a) Courage

9. There is adversity in diversity.
a) Diversity
b) Good
c) Prosper
d) Prosperity

Click here to view Answer
Answer d) Prosperity

10. New methods are adopted to develop agriculture.
a) Reject
b) Allow
c) Disallow
d) Refuse

Click here to view Answer
Answer a) Reject

1 Comment

Leave a Comment