English Quiz on ODD Word

English Quiz on ODD WORDS

1. Find out the odd word
a) Action
b) Addition
c) Compare
d) Easy

Click here to view Answer
Answer c) Compare

2. Find out the odd word
a) Maximum
b) False
c) Fast
d) Soon

Click here to view Answer
Answer a) Maximum

3. Find out the odd word
a) Local
b) Resolve
c) Obey
d) Yet

Click here to view Answer
Answer d) Yet

4. Find out the odd word
a) Wide
b) Fastly
c) Still
d) Since

Click here to view Answer
Answer a) Wide

5. Find out the odd word
a) Here
b) There
c) Nowhere
d) legal

Click here to view Answer
Answer d) legal

6. Find out the odd word
a) Touch
b) Require
c) Repent
d) False

Click here to view Answer
Answer d) False

7. Find out the odd word
a) Regular
b) External
c) Interval
d) Never

Click here to view Answer
Answer d) Never

8. Find out the odd word
a) Ever
b) Simple
c) Seldom
d) Almost

Click here to view Answer
Answer b) Simple

9. Find out the odd word
a) Fairly
b) Quickly
c) Indian
d) Entirely

Click here to view Answer
Answer c) Indian

10. Find out the odd word
a) Profit
b) Emphasis
c) Memory
d) Inside

Click here to view Answer
Answer c) Memory

About the author

Vignesh

Vignesh Sathyan is the Founder of Day Today GK, a portal that helps Aspirants who are preparing for Competitive Exams.

You can reach him at sathyan@daytodaygk.com

1 Comment

  • Sir
    I do not find any link in the options provided to find the odd one.
    Please specify as to why or on what basis it is adjust ODD.
    Thank you

Leave a Comment