English Quiz – Set Twenty Eight (Fill in the Blanks)

1. Please do not ______ an offer made by the Principal.
a) Refuse
b) Deny
c) Stop
d) Engage

Click to View Answer
Answer a) Refuse

2. The GOI is very confident that the standard of living will begin to _____ soon.
a) Increase
b) Rice
c) Decrease
d) Rise

Click to View Answer
Answer d) Rise

3. Health is too important to be ______.
a) Eradicated
b) Neglected
c) Demolished
d) Celebrated

Click to View Answer
Answer b) Neglected

4. I haven’t seen you _____ a week.
a) Till
b) Yet
c) For
d) Since

Click to View Answer
Answer c) For

5. He became the Governor of a state ______.
a) Some times
b) At times
c) in course of time
d) very soon

Click to View Answer
Answer c) in course of time

6. You’re coming to the park, __________?
a) Can’t you
b) Don’t you
c) Aren’t you
d) didn’t you

Click to View Answer
Answer c) Aren’t You

7. ______ you meet my daughter in the playground, ask her to come home at once.
a) Since
b) Till
c) When
d) Would

Click to View Answer
Answer c) When

8. The dreadful Ebola ______ through human-to-human transmission via direct contact.
a) Transport
b) Traversed
c) Spreads
d) Transplants

Click to View Answer
Answer c) Spreads

9. Protestors ______ a railway track in Tambaram, Chennai
a) Welcomed
b) Disrupted
c) Block
d) Arrested

Click to View Answer
Answer c) Block

10. Rakesh Sharma has  ______ his crime.
a) Advanced
b) Accredited
c) Confessed
d) Suspected

Click to View Answer
Answer c) Confessed

11. GOI ______ the recommendations of Shah committee.
a) Suggested
b) Accepted
c) Investigated
d) Suspected

Click to View Answer
Answer b) Accepted

12. The Federal Judge ______ class action status to a lawsuit.
a) Ordered
b) Gave
c) Granted
d) Traded

Click to View Answer
Answer c) Granted

13. Prime Minister Narendra Modi Ji ______ a mega rally in Coimbatore.
a) Welcomed
b) Addressed
c) Encouraged
d) Preferred

Click to View Answer
Answer b) Addressed

14. LS Speaker Sumitra Mahajan has _______ the need for urgent UN Security Council reform.
a) Fragmented
b) Resurrected
c) Emphasized
d) Educated

Click to View Answer
Answer c) Emphasized

15. Rainfall __________ in Tamil Nadu is facing a drought like situation.
a) Efficiency
b) Surplus
c) Repugnance
d) Deficiency

Click to View Answer
Answer d) Deficiency

Leave a Comment