English Quiz – Set Thirty Seven (Synonyms)

1. What is the meaning of Transparent?
a) Verbose
b) Involved
c) Lucid
d) Witty

View Answer
Answer c) Lucid

2. What is the meaning of Scramble?
a) Struggle
b) Contest
c) Quarrel
d) Dispute

View Answer
Answer a) Struggle

3. What is the meaning of Inquisitive?
a) sensitive
b) careful
c) curious
d) Anxious

View Answer
Answer c) Curious

4. What is the meaning of Callous?
a) heartless
b) shameless
c) Sheer
d) Criminal

View Answer
Answer a) heartless.

5. What is the meaning of Restive?
a) Restful
b) Restless
c) Tired
d) Excited

View Answer
Answer c) Restless

6. What is the meaning of Cursory?
a) Searching
b) Sympathetic
c) Casual
d) Curious

View Answer
Answer c) Casual.

7. What is the meaning of  Humdrum?
a) Musical
b) Absymal
c) Uninteresting
d) Beneficiary

Click to View Answer
Answer c) Uninteresting

8. What is the meaning of Vanguard?
a) Entangle
b) A gentle touch
c) The forefront of an action
d) Passionate in serving people

Click to View Answer
Answer c) The forefront of an action

9. What is the meaning of Wonted?
a) Habitual
b) Freedom
c) Shriek
d) Brevity

Click to View Answer
Answer a) Habitual

10. What is the meaning of Enmesh?
a) Cry
b) Smile
c) Entangle
d) Quick

Click to View Answer
Answer c) Entangle

Leave a Comment