English Quiz – Set Thirty Six (Antonyms)

1. Select the antonym for Prepossessing
a) Incredible
b) Arousing envy
c) Unattractive
d) Recent

Click to View Answer
Answer c) Unattractive

2. Select the antonym for Adulation
a) Confusion
b) Inertia
c) Consolidation
d) Condemnation

Click to View Answer
Answer d) Condemnation

3. Select the antonym for Blithesome
a) Graceful
b) Sullen
c) Adventurous
d) Mammoth

Click to View Answer
Answer b) Sullen

4. Select the antonym for Senile
a) Suspicious
b) Mentally alert
c) Corrupt
d) Affluent

Click to View Answer
Answer b) Mentally alert

5. Select the antonym for Predilection
a) Analogy
b) Anticlimax
c) Antipathy
d) Argument

Click to View Answer
Answer c) antipathy

6. Select the antonym for Consanguine
a) Of Different Kind
b) Invisible
c) Urbane
d) Untenanted

Click to View Answer
Answer 1) Of Different Kind

7. Select the antonym for Inordinate
a) Distant
b) Facile
c) Moderate
d) Attractive

Click to View Answer
Answer c) Moderate 

8. Select the antonym for Carping
a) Rapid
b) Uncritical
c) Illegal
d) Terse

View Answer
Answer b) Uncritical

9. Select the antonym for Sage
a) Fool
b) Miser
c) Zealot
d) Braggart

View Answer
Answer a) Fool

10. Select the antonym for Amelioration
a) Prevention
b) Indifference
c) Dissuasion
d) Aggravation

View Answer
Answer d) Aggravation

Leave a Comment