English Quiz for SBI|IBPS – Set 257

1.Synonym of ‘Coterie’
a) Group
b) Foolish
c) Minute
d) Violent

Click here to View Answer
Answer a) Group

2.Synonym of ‘Nemesis’
a) Adventure
b) Punishment
c) Encourage
d) Irregular

Click here to View Answer
Answer b) Punishment

3.Synonym of ‘Feign’
a) Pretend
b) Very bad
c) Foolish
d) Rapid

Click here to View Answer
Answer a) Pretend

4.Synonym of ‘Ludicrous’
a) Disease
b) Intimate
c) Profitable
d) Ridiculous

Click here to View Answer
Answer d) Ridiculous

5.Synonym of ‘Cavil’
a) Steady
b) Minute
c) Not essential
d) Quibble

Click here to View Answer
Answer d) Quibble

6.Synonym of ‘Ceremonial’
a) Threat
b) Official
c) Formal
d) Talkative

Click here to View Answer
Answer c) Formal

7.Synonym of ‘Irreproachable’
a) Inadequate
b) Faultless
c) Devastate
d) Recover

Click here to View Answer
Answer b) Faultless

8.Synonym of ‘Connoisseur’
a) Interpreter
b) Lover of art
c) Cheerful
d) Support

Click here to View Answer
Answer a) Interpreter

9.Synonym of ‘Transcend’
a) Cross
b) Base
c) Misleading’
d) Avoid

Click here to View Answer
Answer a) Cross

10.Synonym of ‘Ensue’
a) Weaken
b) Aviod
c) Follow
d) Very bad

Click here to View Answer
Answer c) Follow

Leave a Comment