English Quiz for IPPB |IBPS – Set 228

1.At one’s wit’s end
a) Perplexed
b) Clear Up
c) Explain
d) Enlighten

Click here to View Answer
Answer a) Perplexed

2.Above board
a) boasting person
b) honest and straightforward
c) a man with arrogance
d) a dishonest person

Click here to View Answer
Answer b) honest and straightforward

3.Break the ice
a) To do something with courage
b) To win a prize
c) To speak first after long silence
d) To win some one heart

Click here to View Answer
Answer c) To speak first after long silence

4.To hit the nail right on the head
a) To do the right thing
b) To destroy one’s reputation
c) To announce one’s fixed views
d) To teach someone a lesson

Click here to View Answer
Answer a) To do the right thing

5.Die-hard
a) very weak
b) about to die
c) living life full
d) persistent in struggle

Click here to View Answer
Answer d) persistent in struggle

6.Giddy goat
a) to act bravely
b) to act slowly
c) to act foolishly
d) to act as adviced

Click here to View Answer
Answer c) to act foolishly

7.Hope against hope
a) Very happy
b) Very Sad
c) hope in-spite of disappointment
d) hoping great results

Click here to View Answer
Answer c) hope in-spite of disappointment

8.To keeps one’s temper
a) To become hungry
b) To be in good mood
c) To preserve ones energy
d) To be aloof from

Click here to View Answer
Answer b) To be in good mood

9.Jaundiced eye
a) Weakness
b) In trouble
c) Prejudice
d) Having doubt

Click here to View Answer
Answer c) Prejudice

10.Palmy days
a) Bad days
b) Prosperous days
c) Days spend out of home
d) Days spend with special one

Click here to View Answer
Answer b) Prosperous days

Leave a Comment