English Quiz – Set Fifteen (Synonyms)

1. What is the meaning of coquettish?
a) Seductive
b) Ugly
c) Sluggish
d) Quick

View Answer
Answer a) Seductive

2. What is the meaning of  exuberant?
a) Excitement
b) Ferocious
c) Scary
d) Swag

View Answer
Answer a) Excitement

3. What is the meaning of  promenade?
a) Walk
b) Race
c) Gamble
d) Eject

View Answer
Answer a) Walk

4. What is the meaning of  puling?
a) Cry
b) Excitement
c) Bull-Fight
d) Slow

View Answer
Answer a) Cry

4. What is the meaning of  bunkum?
a) Nonsense
b) Extremely Good
c) Profits
d) Applications

View Answer
Answer a) Bunkum

5. What is the meaning of  aphrodisiac?
a) Seductive
b) Healing
c) Long-lasting
d) Effective

View Answer
Answer a) seductive

6. What is the meaning of  doer?
a) Performer
b) Lazy
c) Attractive
d) Intellectual

View Answer
Answer a) Performer

7. What is the meaning of  pugnacious?
a) Fight
b) Friendship
c) Morals
d) Jinx

View Answer
Answer a) Fight

8. What is the meaning of  bellicose?
a) Aggressive
b) Pule
c) Romance
d) Seductive

View Answer
Answer a) Aggressive

9. What is the meaning of  placid?
a) Calm
b) Enthusiastic
c) Lazy
d) Bad- Morals

View Answer
Answer a) Calm

Leave a Comment