English Quiz – Set Thirteen (Synonyms)

1.What is the synonym for Avidity?
a) Enthusiasm
b) Calm
c) Passive
d) Disrespectful

Click here to View Answer
Answer a) Enthusiasm

2. What is the synonym for Vehemence?
a) Fervor
b) Insincerity
c) Emotionless
d) Tears

Click here to View Answer
Answer a) Fervor

3. What is the synonym for Vengeance?
a) Reprisal
b) Equality
c) Injustice
d) Untouchability

Click here to View Answer
Answer a) Reprisal

4.What is the synonym for Nemesis?
a) Penalty
b) Prize
c) Reward
d) Rival

Click here to View Answer
Answer d) Rival

5.What is the synonym for Lousy?
a) Awful
b) Beautiful
c) Appealing
d) Dreadful

Click here to View Answer
Answer a) Awful

6. What is the synonym for Abstruse?
a) Obscure
b) Easy
c) Uncomplicated
d) Understand

Click here to View Answer
Answer a) Obscure

7. What is the synonym for Arcane?
a) Secrets
b) Story-telling
c) Unhidden
d) Hurry

Click here to View Answer
Answer a) Secrets

8. What is the synonym for Cloak-and-dagger?
a) Secretive
b) King
c) Recessive
d) Ugly

Click here to View Answer
Answer a) Secretive

9.What is the synonym for Decree?
a) Order
b) Conquer
c) Fail
d) Trustworthy

Click here to View Answer
Answer a) order

10.What is the synonym for Truism?
a) Platitude
b) Cradle
c) Monuments
d) Thought

Click here to View Answer
Answer a) Platitude

Leave a Comment