English Quiz- Set Twenty Four (Antonyms)

1. Tick the antonym for Progenitor
a) Spectator
b) Ancestor
c) Descendant
d) Beautiful

View Answer
Answer c) descendant

2. Tick the antonym for Wrath
a) Dangerous
b) abandon
c) rout
d) calm

View Answer
Answer d) calm

3. Tick the antonym for Fathom
a) Appreciate
b) Transparent
c) Calmness
d) Giant

View Answer
Answer c) Calmness

4. Tick the antonym for Jubilant
a) Depressed
b) Decline
c) Inadequacy
d) Europhic

View Answer
Answer a) Depressed

5. Tick the antonym for Flabbergast
a) Astonish
b) Push
c) Clear up
d) Pull

View Answer
Answer c) Clear up

6. Tick the antonym for Agitate
a) Apprehension
b) Lull
c) Common
d) Trial

View Answer
Answer b) Lull

7. Tick the antonym for Embellished
a) Bliss
b) Misery
c) Decrease
d) Elegant

View Answer
Answer c) Decrease

8. Tick the antonym for Melee
a) Confused
b) Motion
c) Behaved
d) Peace

View Answer
Answer d) Peace

9. Tick the antonym for valor
a) Agile
b) Cowardice
c) Loafer
d) Boldness

View Answer
Answer b) cowardice

10. Tick the antonym for Exuberance
a) Anxious
b) Apathy
c) Ardor
d) Dull

View Answer
Answer b) Apathy

Leave a Comment