Current Affairs Quiz – February 13 and 14 2022

Current Affairs Quiz – February 13 to 14 2022

Current Affairs Quiz – February 08 & 09 2022. Read and Download daily, monthly Current Affairs Daily Digest 2021 for competitive exams like UPSC, SSC, IBPS, SBI etc,. Download month wise Current affairs 2021 PDF and Current affairs quiz PDF .


1. World Radio Day is observed on __________.
a) February 12
b) February 13
c) February 14
d) February 15

Click here to View Answer
Answer b) February 13.

2. International Epilepsy Day 2022 is observed on __________.
a) February 12
b) February 13
c) February 14
d) February 15

Click here to View Answer
Answer c) February 14. International Epilepsy Day is observed every year on the Second Monday of February across the world. In 2022, International Epilepsy Day falls on February 14, 2022.

3. National Women’s Day of India is observed on _____________.
a) February 12
b) February 13
c) February 14
d) February 15

Click here to View Answer
Answer b) February 13. The day is observed to commemorate the birth anniversary of Sarojini Naidu.

4. India ranked ________ in The Global Entrepreneurship Monitor (GEM) 2021/2022 report.
a) First
b) Second
c) Third
d) Fourth

Click here to View Answer
Answer d) Fourth. India is among the top five easiest places to start a new business.

5. Who won ESPNcricinfo ‘Test Batting Award’ 2021?
a) KL Rahul
b) Rohit Sharma
c) Rishabh Pant
d) Shreyas Iyer

Click here to View Answer
Answer c) Rishabh Pant.

6. Who has been appointed as the CEO, MD of Air India?
a) Ilker Ayci
b) N Chandrasekaran
c) Kumar Krishnan
d) Saravanan Dharmaraj

Click here to View Answer
Answer a) Ilker Ayci.

7. Earth observation satellite EOS-04 has been launched by __________.
a) JSA
b) ESA
c) ISRO
d) NASA

Click here to View Answer
Answer c) ISRO.

8. “Sainya Ranakshetram”, a Hackathon has been launched by ___________.
a) Indian Railways
b) Indian Navy
c) Indian Army
d) Indian Airforce

Click here to View Answer
Answer c) Indian Army.

9. Which bank has partnered with Creditas Solutions for its ‘Neo Collections’ platform.
a) HDFC Bank
b) AXIS Bank
c) ICICI Bank
d) RBL Bank

Click here to View Answer
Answer d) RBL Bank.

Leave a Comment