Computer Quiz – Set 9

COMPUTER QUIZ

1. Which Broadband Service Is The Most Available?
a) Satellite
b) Channel
c) Port
d) RAM

Click to View Answer
Answer a) Satellite

2. _________ Is A Set Of Rules Computers Use To Talk To
a) Each Other
b) Protocol
c) Surfing
d) Internet
e) Channel

Click to View Answer
Answer b) Protocol

3. Which Backup Method Only Backs Up Files That Have Been Modified Since The Last Backup?
a) Incremental Backup
b) Decreamental Backup
c) RAM Backup
d) ROM Backup

Click to View Answer
Answer a) Incremental Backup

4. Which Type Of Transmission Media Is Known As Regular Telephone Wire?
a) Parralel wire
b) Twisted-Pair Wire
c) To Protect A Computer From Unauthorized Access

Click to View Answer
Answer b) Twisted-Pair Wire

5. A Disk’s Content That Is Recorded At The Time Of Manufacture And That Cannot Be Changed Or Erased By The User is _____________

a) Read-Only
b) Random Memory
c) Rare Memory
d) Reel Memory

Click to View Answer
Answer a) Read-Only

6. In Word, You Can Change Page Margins By
a) Clicking The Right Mouse Button On The Ruler
b) Clicking The Left Mouse Button On The Ruler
c) Clicking The Middle Mouse Button On The Ruler
d) Clicking The Mouse Button On The Ruler

Click to View Answer
Answer a) Clicking The Right Mouse Button On The Ruler

7. Which Part Of The Computer Helps To Store Information?
a) Disk – Drive
b) Common-Drive
c) Rare-Drive
d) Reel Memory

Click to View Answer
Answer a) Disk – Drive

8. Which Key Is Used To Delete One Character To The Left Of The Current Position Of The Cursor?
a) Backspace
b) Enter
c) Shift
d) Delete

Click to View Answer
Answer a) Backspace

9. If You Want To Connect To Your Own Computer Through The Internet From Another Location, You Can Use
a) Telnet
b) Melnet
c) Pelnet
d) Magnet

Click to View Answer
Answer a) Telnet

10. A(N) __________ is A Special Visual And Audio Effect
a) Applied In Power-Point To Text Or Content
b) Animation
c) Aviation
d) Adobe
e) Photoshop

Click to View Answer
Answer b) Animation

11. Where Does Most Data Go First With In A Computer Memory Hierarchy?
a) RAM
b) ROM
c) Motherboard
d) Dekstop

Click to View Answer
Answer a) RAM

12. All Of The Following Are Examples Of Storage Devices EXCEPT _______
a) Printers
b) CPU
c) UPS
d) Disk Drive

Click to View Answer
Answer a) Printers

13. Select The Odd One _____
a) Operating System
b) Surfing
c) Internet
d) Channel

Click to View Answer
Answer a) Operating System

14. Which Of The Following Is Not An Advantage Of Magnetic Disk Storage?
a) The Access Time Of Magnetic Disk Is Much Less Than That Of Magnetic Tape
b) Disk Storage Is Longer Lasting Than Magnetic Tape
c) Disk Storage Is Less Expensive Than Tape Storage
d) All Of The Above
e) None Of These

Click to View Answer
Answer a) The Access Time Of Magnetic Disk Is Much Less Than That Of Magnetic Tape

15. Perforated Paper Used As Input Or Output Media Is Known As _____
a) Paper Tape
b) Media
c) Desktop
d) Disk Drive

Click to View Answer
Answer a) Paper Tape

Leave a Comment