Computer Quiz – 52

COMPUTER QUIZ

1. In Access to open new database press
a) CTRL+N
b) CTRL+O
c) ALT+F4
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) CTRL+N

2. In Access to open an existing database press
a) CTRL+N
b) CTRL+O
c) ALT+F4
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) CTRL+O

3. In Access, to Exit Office Access 2007Access
a) CTRL+N
b) CTRL+O
c) ALT+F4
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) ALT+F4

4. In Access press CTRL+N to
a) Open a new database
b) Open an existing database
c) Exit Office Access 2007Access
d) None of these

Click here to View Answer
Answer a) Open a new database

5. In Access press CTRL+O to
a) Open a new database
b) Open an existing database
c) Exit Office Access 2007Access
d) None of these

Click here to View Answer
Answer b) Open an existing database

6. In Access press ALT+F4 to
a) Open a new database
b) Open an existing database
c) Exit Office Access 2007Access
d) None of these

Click here to View Answer
Answer c) Exit Office Access 2007Access

7. Press the following keys in Access to Print the current or selected object
a) CTRL+P
b) P or CTRL+P
c) S
d) C or ESC

Click here to View Answer
Answer a) CTRL+P

8. Press the following keys in Access to Open the Print dialog box from Print Preview
a) CTRL+P
b) P or CTRL+P
c) S
d) C or ESC

Click here to View Answer
Answer b) P or CTRL+P

9. Press the following keys in Access to Open the Page Setup dialog box from Print Preview
a) CTRL+P
b) P or CTRL+P
c) S
d) C or ESC

Click here to View Answer
Answer c) S

10. Press the following keys in Access to Cancel Print Preview or Layout Preview
a) CTRL+P
b) P or CTRL+P
c) S
d) C or ESC

Click here to View Answer
Answer d) C or ESC

Leave a Comment