Computer Quiz – 65

1.Hard copy is a term used to describe?
a) Printed output
b) Writing on a hard board
c) Storing information on the hard disk
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer a) Printed output

2.What do the abbreviations VAB stand for
a) Voice activated broadcasting
b) Visual audio board
c) Voice answer back
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer c) Voice answer back

3.What are the individual dots which make up a picture on the monitor screen called?
a) Coloured spots
b) All of the above
c) Pixies
d) Pixels
e) None of these

Click here to View Answer
Answer d) Pixels

4.A daisy wheel is a type of?
a) Software
b) Storage device                                                                                                                   c) Pointing device
D) All of the above
e) Printer

Click here to View Answer
Answer e) Printer

5.Factory production lines can be automated using?
a) Machine tools
b) VDUs
c) Plotters
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer b) VDUs

6.An impact printer creates characters by using?
a) An inked ribbon and print head
b) Electrically charged ink
c) An ink pen
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer a) An inked ribbon and print head

7.What would you NOT use with a flatbed plotter?
a) A pen
b) Eraser
c) Paper
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer c) Paper

8.What would be the best way to move around a 3D environment?
a) Electrostatic plotters
b) Robots
c) Thermal printers
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer b) Robots

9.What do you need fin- an ink jet printer?
a) A drum
b) A cartridge
c) A ribbon
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer b) A cartridge

10.A laser printer does NOT use?
a) A photoconductive drum
b) A print head
c) A laser beam
d) All of the above
e) None of these

Click here to View Answer
Answer a) A photoconductive drum

Leave a Comment