General Knowledge Quiz – Set Eighty Two

GK Quiz

1. The Battle of Plassey was fought in _______.
A. 1758
B. 1840
C. 1664
D. 1565

Click to View Answer
Answer A. 1758

2. The Battle of Panipat  was fought in _______.
A. 1780
B. 1803
C. 1527
D. 1526

Click to View Answer
Answer D. 1526

3. The Battle of Buxar was fought in _______.
A. 1803
B. 1780
C. 1764
D. 1564

Click to View Answer
Answer C.1764

4. The Battle of Maonda and Mandhol was fought in _________.
A. 1884
B. 1776
C. 1750
D. 1667

Click to View Answer
Answer b. 1776

5. The Battle Arakere was fought in _________.
A. 1882
B. 1791
C. 1885
D. 1750

Click to View Answer
Answer B. 1791

6. The Battle of Delhi was fought in _________.
A. 1850
B. 1789
C. 1803
D. Nome of the above

Click to View Answer
Answer C. 1803

7. The Battle of Argaon was fought in _________.
A. 1803
B. 1620
C. 1774
D. 1718

Click to View Answer
Answer A. 1803

8. The Battle of Imphal was fought in _________.
A. 1944
B. 1840
C. 1780
D. 1886

Click to View Answer
Answer A. 1944

9. The First Mohammad Campaign was fought in _________.
A. 1944
B. 1898
C. 1880
D. 1888

Click to View Answer
Answer B. 1898

10. The Bhutan War was fought in _________.
A. 1780
B. 1865
C. 1911
D. 1940

Click to View Answer
Answer B. 1865

About the author

A Moorthy

Leave a Comment