General Knowledge Quiz – Set Ninety

GK QUIZ

1. Who has been awarded with Stockholm Water Prize?
a) Rajendra Singh
b) Sanjay Ramasamy
c) Leela Bangh Singh
d) Raju Bhai

Click to View Answer
Answer a) Rajendra Singh

2. Which one is Top Employer in Europe?
a) AGS Group
b) Prometheus Group
c) Access Services
d) Tata Consultancy Services

Click to View Answer
Answer d) Tata Consultancy Services

3. Who has been conferred with Saraswati Samman Award for his literary work Ramayana Mahanveshanam?
a) S.S. Rajamouli
b) Veerappa Moily
c) Sundar Moily
d) Chandra Mouli

Click to View Answer
Answer b) Veerappa Moily

4. Who has been conferred with Voice of the Century Award at the sixth edition of the National Laadli Media and Advertising Awards?
a) Lata Mangeshkar
b) Asha Bhosle
c) Janaki.S
d) Sumithra

Click to View Answer
Answer a) Lata Mangeshkar

5. Who has been awarded with New South Wales (NSW) Woman of the year 2015 for her enormous contributions to medical research?
a) Minoti Apte
b) Mirudhla Jane
c) Hema Roy
d) Sunitha Biswas

Click to View Answer
Answer a) Minoti Apte

6. Who has been conferred with France’s Knight of the Order of Arts and Letters given for her contribution in contemporary art landscape?
a) Hnenadhi
b) Bharti Kher
c) Padma Nandi
d) Jaishree Vamsi

Click to View Answer
Answer b) Bharti Kher

7. Who has been awarded with National Kavi Pradeep Samman award given by Madhya Pradesh Culture Minister Surendra Patwa?
a) Sudhan Veera
b) Vivek Anand
c) Sam Banks
d) Gopaldas Neeraj

Click to View Answer
Answer d) Gopaldas Neeraj

8. Who has been presented with Foilo Prize for Fiction given for his book named “Family Life”?
a) Akhil Sharma
b) Hariharan
c) Krishna Vamsi
d) Leeladharan

Click to View Answer
Answer a) Akhil Sharma

9. Which one is got (WIP) Women in Parliaments Award given for regional leadership in the South and Southeast Asia category for closing the gender gap in politics?
a) Bangladesh
b) Chattisgarh
c) Gujarat
d) Haryana

Click to View Answer
Answer a) Bangladesh

10. Which State has conferred with Best Wedding and Honeymoon Destination given by Pacific Area Travel Writers Association?
a) Munnar Tourism Dept
b) Kodaikanal Tourism Dept
c) Goa Tourism Dept
d) Coorg Tourism Dept

Click to View Answer
Answer c) Goa Tourism Dept

About the author

A Moorthy

Leave a Comment