General Knowledge Quiz – Set Eighty Nine

1. Who is the Arunachal Pradesh Governor?
a) Sanjay Gupta
b) Vijay Sharma
c) MK Sharma
d) Jyoti Prashad Rajkhowa

Click to View Answer
Answer d) Jyoti Prashad Rajkhowa

2. Who is the Chairman of Engineers LTD?
a) Sanjay Gupta
b) Pawan Munjal
c) Nikhil Seth
d) K Sivan

Click to View Answer
Answer a) Sanjay Gupta

3. Who are all the Advisory Panel of BCCI?
a) Sachin Tendulkar, Rahul Dravid
b) Sachin Tendulkar, Saurav Ganguly, VVS Laxman
c) Anil Kumble, Sachin Tendulkar, Harbhajan Singh
d) VVS Laxman, Rohit Sharma, Mohamad Azharudhin

Click to View Answer
Answer b) Sachin Tendulkar, Saurav Ganguly, VVS Laxman

4. Who is the first woman president of Mauritius?
a) Ameenah Gurib-Fakim
b) Poonam Bhajwa
c) Aarthi Agarwal
d) Shindae yanae

Click to View Answer
Answer a) Ameenah Gurib-Fakim

5. Who is the Executive Director of RBI?
a) Meenakumari
b) Meena Ramachandran
c) Meena Hemachandra
d) Meenakshi Kamal

Click to View Answer
Answer c) Meena Hemachandra

6. Who is the IAF’s new vice chief?
a) Anuj Mathur
b) Air Marshal Birender Singh Dhanoa
c) R Seshasayee
d) Air Marshal Surender Singh

Click to View Answer
Answer b) Air Marshal Birender Singh Dhanoa

7. Who is the Chairman of HERO Motocorp?
a) Pawan Munjal
b) Pawan Metha
c) Pawan Kalyan
d) Pawan Yathra

Click to View Answer
Answer a) Pawan Munjal

8. Who is the Non – Executive chairman of Infosys?
a) Ratan Tata
b) R Seshasayee
c) Vikram Singh
d) Vijay Mallaya

Click to View Answer
Answer b) R Seshasayee

9. Who is the Coach of India A and Under 19 Teams?
a) Anil Kumble
b) Srikanth
c) Rahul Dravid
d) Saurav Ganguly

Click to View Answer
Answer c) Rahul Dravid

10. Who is the Central vigilance commissioner?
a) RB Chowdry
b) Vijay Chowdry
c) KV Chowdary
d) Thanu

Click to View Answer
Answer c) KV Chowdary

11. Who is the cheif information commissioner?
a) Vijay Sharma
b) Vikram Singh
c) Gopinath Sri
d) Kannan.RK

Click to View Answer
Answer a) Vijay Sharma

12. Who is the Director General of National security Guard?
a) VC Payal
b) Anbu Selvan
c) Geetha Prabhakar
d) RC Tayal

Click to View Answer
Answer d) RC Tayal

13. Who is the Non-Executive chairman of ICICI Bank?
a) MK Sharma
b) Vijay Sharma
c) Shankar Dhayalan
d) Guru Prasad

Click to View Answer
Answer a) MK Sharma

14. Who is the Head of UNITAR?
a) Nikil murugan
b) Sundar
c) Nikhil Seth
d) Najeen Joseph

Click to View Answer
Answer c) Nikhil Seth

15. Who is the CEO of canara HSBC OBC Life insurance?
a) Anu Malik
b) Anuj Mathur
c) Novah Arokiam
d) Srivari Kumar

Click to View Answer
Answer b) Anuj Mathur

About the author

A Moorthy

Leave a Comment