GK Quiz – Set 163 (Observed Days)

8. The World Mental Health day is observed on
a) October 7
b) October 9
c) October 10
d) October 15

Click to View Answer
Answer c) October 10

9. October 11 is observed as
a) International family day
b) World Food day
c) International day of the girl child
d) World Art day

Click to View Answer
Answer c) International day of the girl child

10. October 14 is observed as
a) World Standards day
b) World Teachers day
c) World Vegetarian day
d) World Food day

Click to View Answer
Answer a) World Standards day

11. World Food day is observed on
a) October 7
b) October 9
c) October 16
d) October 15

Click to View Answer
Answer c) October 16

12. October 20 is observed as
a) World Standards day
b) World Teachers day
c) World Statistics day
d) World Food day

Click to View Answer
Answer c) World Statistics day

13. United Nations day is observed on
a) October 7
b) October 24
c) October 16
d) October 15

Click to View Answer
Answer b) October 24

14. October 29 is observed as
a) World race day
b) World Stroke day
c) World cities day
d) World Rural Women day

Click to View Answer
Answer b) World Stroke day

15. October 31 is observed as
a) World race day
b) World Stroke day
c) World cities day
d) World Rural Women day

Click to View Answer
Answer c) World cities day

About the author

A Moorthy

Leave a Comment