English Quiz – Set Six (Antonyms & Synonyms)

1. What is the antonym for Archaic?
a) Old Fashioned
b) Modern
c) Ugly
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer b)Modern

2. What is the antonym for Adjunct?
a) Supplement
b) Substitute
c) Subtraction
d) None of the Above

Click here to View Answer
Answer c)Subtraction

3. What is the antonym for Dubious?
a) Straight
b) Believable
c) Hesitant
d) Super

Click here to View Answer
Answer b)Believable

4. What is the antonym for Opprobrium?
a) Honor
b) Dishonor
c) Lavish
d) equivocal

Click here to View Answer
Answer a)Honor

5. What is the antonym for Fleet?
a) Slow
b) Speedy
c) Medium
d) Fly

Click here to View Answer
Answer a)Slow

6. What is the antonym for Coherent?
a) Logical
b) Confused
c) Intelligent
d) Stupid

Click here to View Answer
Answer b)Confused

7. What is the antonym for Prodigy?
a) Dumb
b) Genius
c) Sober
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer a)Dumb

8. What is the synonym for HIRSUTE?
a) Hairy
b) Daring
c) Active
d) Quiet

Click here to View Answer
Answer a) hairy

9. What is the synonym for TAWDRY?
a) Cheap
b) Young
c) Stupid
d) Full

Click here to View Answer
Answer a) cheap

10. What is the synonym for VACILLATE?
a) Fluctuate
b) Firm
c) Patience
d) Confuse

Click here to View Answer
Answer a) fluctuate

Leave a Comment