English Quiz – Set Four (Synonyms)

The English language is nobody’s special property. It is the property of the imagination: it is the property of the language itself-Derek Walcott

Hello Friends,

English Quiz: Questions related to Synonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the English

1. What is the synonym for Ostentatious?
a) Showy
b) Simple
c) Lavish
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer a) Showy.

2. What is the synonym for Brazen?
a) witty
b) Shameless
c) Serene
d) Lucky

Click here to View Answer
Answer b) Shameless

3. What is the synonym for Deceptive?
a) Misleading
b) Fact
c) Truth
d) Appropriate

Click here to View Answer
Answer a) Misleading.

4. What is the synonym for Intermittent?
a) Regular
b) Beautiful
c) Irregular
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer c) Irregular

5. What is the synonym for Spasmodic?
a) Intermittent
b) Appropriate
c) Survive
d) Courageous

Click here to View Answer
Answer a) intermittent

6. What is the synonym for Exonerate?
a) Absolve
b) Accuse
c) Lucky
d) Dangerous

Click here to View Answer
Answer a) Absolve.

7. What is the synonym for Scrupulous?
a) Careful
b) Clever
c) Kiddish
d) Careless

Click here to View Answer
Answer d)Careless

8. What is the synonym for Menial?
a) Artful
b) Skillful
c) Unskilled
d) Brilliant

Click here to View Answer
Answer c)Unskilled

9.What is the synonym for Vivacious?
a) Lively
b) Dull
c) Muck
d) Soothing

Click here to View Answer
Answer a) Lively

10. What is the synonym for Sycophant?
a) Creep
b) Honest
c) Brilliant
d) Wise person

Click here to View Answer
Answer a) Creep.

Click here- Set-3

Leave a Comment