English Quiz – Set Five (Antonyms)

The opposite for courage is not cowardice, it is conformity. Even a dead fish can go with the flow.-Jim Hightower

Hello Friends,

English Quiz: Questions related to Antonyms is most common for all kinds of competitive exams. Take this english quiz and see how much you know about the English

1. What is the antonym for Modicum?
a) Whole
b) Medium
c) Lavish
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer a) Whole.

2. What is the antonym for Draconian?
a) Amendable and easy
b) Dangerous
c) Terrifying
d) Horror

Click here to View Answer
Answer a)Amendable and easy.

3. What is the antonym for Herculean?
a) Strong
b) Simple
c) Weak
d) Elegant

Click here to View Answer
Answer c) Weak.

4. What is the antonym for Sycophant?
a) Well Wishing
b) unmannerly
c) Polite
d) None of the above

Click here to View Answer
Answer b) Unmannerly.

5. What is the antonym for Insincere?
a) Real
b) False
c) Rude
d) Evasive

Click here to View Answer
Answer a) False.

6. What is the antonym for Dilettante?
a) Unskilled
b) Professional
c) Rude
d) Misleading

Click here to View Answer
Answer b) Professional.

7. What is the antonym for Vivacious?
a) Lively
b) Dull
c) Lavish
d) Beautiful

Click here to View Answer
Answer b) Dull.

8. What is the antonym for Caustic?
a) Abrasive
b) Tough
c) Lavish
d) Mild

Click here to View Answer
Answer d) Mild.

9. What is the antonym for Menial?
a) Boring
b) Exciting
c) Rude
d) Polite

Click here to View Answer
Answer a) Boring.

10. What is the antonym for Quixotic?
a) Boring
b) Pragmatic
c) Unruly
d) Foolish

Click here to View Answer
Answer b) Pragmatic.

Click here- Set-4

Leave a Comment